none
The Haney Hong Kong Group Tax News: Skattely lækage vil anspore graft sonder, siger analytikere

  Question

 • the haney hong kong group tax news

  Den massive træk af rende finansielle oplysninger om offshore skattely ved det internationale konsortium af Undersøgende Journalister (ICIJ) vil anspore indsatsen mod korruption i Kina og andre nationer, siger analytikere.

  I en af de største information lækager i historien, har en undersøgelse af den USA-baserede ICIJ samledes mere end to millioner dokumenter navngivning forretningsfolk og politikere med finansielle forhold gennem hemmelighedsfulde firmaer i offshore skattely som de britiske Jomfruøer.

  "Det er meget vigtigt at kineserne. Det er også meget vigtigt at andre jurisdiktioner,"sagde John Bruce, direktør for Macau på Hill & Associates, en Hong Kong-baserede risiko rådgivning.

  Formand Xi Jinping havde for nylig understregede sin hensigt om at bekæmpe korruption, sagde Bruce.

  Han tilføjede, at den ICIJ oplysninger ville være af interesse for regeringer i andre lande som Frankrig, hvor det var blevet oplyst, at franske præsident Francois Hollande kampagne kasserer, Jean-Jacques Augier, havde et interessentskab med kinesisk forretningsmand Xi Shu.

  "At det var skjult er uheldig," sagde Bruce. Hong Kong, var med en "lang historie som et sted, der beskæftiger sig med offshore jurisdiktioner", en kanal, hvorigennem flød en masse fastlandet penge til offshore skattely som de britiske Jomfruøer.

  Chris Leahy, medstifter af Blackpeak Group, en asiatisk strategiske rådgivende virksomhed, sagde, det var muligt at Xi's administration ville bruge ICIJ'S data i sin slået hårdt ned på korruption.

  "Det er nyttige ammunition til Xi," sagde Leahy.

  Raymond så Wai-mand, dean business school på Hang Seng Management College, sagde, at de ICIJ resultater måske gnist kortsigtede foranstaltninger af Beijing kæmpe graft, men korruption på fastlandet forblev et langsigtet problem.

  Global Witness, en britisk NGO, kaldet på britiske premierminister David Cameron og lederne af G8-landene (Storbritannien, USA, Canada, Frankrig, Tyskland, Italien, Japan og Rusland) at slå ned på anonym virksomhed ejerskab, efter den ICIJ opdagelse.

  Stuart McWilliam, en Global Witness forkæmper, sagde: "denne åbenbaring af finansielle hemmeligholdelse bør fungere som et wake-up call. Skjulte selskab ejerskab muliggør korruption, staten plyndringer og dodgy tilbud, der nedbryder statsbudgetterne og befæste fattigdom."

  the haney hong kong group tax news

  Sunday, April 07, 2013 3:41 AM

Answers