none
Azure CDN custom domain - Enabling HTTPS stuck at "Submitting your request" RRS feed

  • Question

  • Hello Support,

    We have an issue in enabling HTTPS for azure CDN endpoint custom domain, It stuck at "Submitting your request", however DNS CName configured correctly.

    Details:

    Endpoint is Standard Akamai
    Endpoint is linked to a storage storage


    Please advise!

    Thanks in advance,


    Best Regards, Fady Monir


    Friday, October 11, 2019 12:53 PM

Answers

All replies

  • Could you please drop a mail to azcommunity@microsoft.com with the following details. We will investigate.

    Your Subscription ID (this can be found by searching for "Subscriptions" in the portal)

    A link to this thread so we can validate and expedite the request

    A brief, 2-3 sentence summary of your issue

    The person you were working with (subhash)

    à That would look something like this:

    I was working with subhash on a CDN issue where we are unable to receive Custom Domain HTTPS validation email.

    CDN Details:

    Provider:

    Profile Name:

    Endpoint Name:

    Custom Domain Hostname:

    Approximate time (in UTC) when the problem was first noticed.

    Regards,

    Subhash

    Monday, October 14, 2019 5:59 AM
    Moderator
  • Hello Fady,

    Just checking whether your request got resolved or not. Let us know if you need any further help here.

    Regards,
    Subhash


    Tuesday, October 22, 2019 5:05 AM
    Moderator
  • Yes fixed thanks.

    Best Regards, Fady Monir

    Tuesday, October 22, 2019 5:25 AM