The following forum(s) have migrated to Microsoft Q&A (Preview): Azure DevTest Labs!
Visit Microsoft Q&A (Preview) to post new questions.

Learn More

 locked
SCUS DevTest lab showing empty RRS feed

  • Question

  • Hi,

    Anything up with Azure DevTest labs in SCUS?  Our lab is showing empty - no VMs under All Virtual machines, no custom images to display and no formulas etc.  And yet, if we go into configuration and settings and cost info by resource, we can see some are still running and can manage the VMs from there.  We can't create any new ones as the bases are all wrong and formulas/custom images are not showing.

    Thanks,

    Si.

    Friday, October 18, 2019 8:00 AM

All replies

  • Hi Simon,

    Thanks for reaching out on this, post validation with our internal product team it was called out that we had experienced an intermittent issue yesterday night for Azure Dev Test Labs in South Central US region, however that issue was identified and a hotfix was deployed and the issue stands to be resolved now. 

    Would request you to check the Azure Portal and your Azure Dev Test Labs resource now and call out if you still see any issue. Apologies for any inconvenience this might have caused. 

    Thank you again for using Azure Dev Test Labs.

    Friday, October 18, 2019 4:27 PM
    Owner
  • Thanks - all is well but it needed a complete sign-out of the Azure portal, close browsers and re-load.

    All is good again now.  Thanks.

    Monday, October 21, 2019 8:00 AM
  • Thanks for the confirmation Simon. 
    Monday, October 21, 2019 12:59 PM
    Owner