none
System.AggregateException HResult=0x80131500 RRS feed

  • Question

  • i'm trying to use power bi embed with azure ( free account for active directory )

    i have access to  api power bi  and i the only admin user 

    from my dot net app i trying to call api and  i have this error  

    System.AggregateException   HResult=0x80131500

    System.AggregateException HResult=0x80131500  invalid status code 'NotFound' power bi
    HttpOperationException:  invalid status code 'NotFound'

    this error 0x80131500  is from azure  related to the setting in azure 

    what i need to do  what is missing ??




    ben frenkel

    Thursday, November 7, 2019 6:16 PM

All replies

  • Hi,

    Which Azure service are you referring to? Thanks.

    Regards,

    GiftA-MSFT.

    If a post helps to resolve your issue, please click “Mark as Answer” and/or “Vote as helpful”. By marking a post as Answered and/or Helpful, you help others find the answer faster.  Thanks.

    Friday, November 8, 2019 3:38 AM
    Moderator
  • i'm using api in dot net  that calling the token number from azure 

    and giving me back all power bi reports properties

    the code 

    var credentials = new TokenCredentials(vars.Azure.accessToken);

    Report report = client1.Reports.GetReportInGroup(vars.ApiBi.groupBi, vars.ApiBi.reportBi);

    here i have the error that i think is related to access roles in azure ????

    do  i have to create roles  ?? >> i'm the admin user !!


    ben frenkel

    Friday, November 8, 2019 6:38 AM
  • Hello Ben,

    I think this issue is better suited in our PowerBI community forum as this looks like an powerbi operation error.

    Could you please post the same in the above forum?

    -Rohit

    Friday, November 8, 2019 11:45 AM
    Moderator