none
Clean Data using MICE creating error when applying to new data for predictions.

    Question

  • I am receiving the same error found in this thread: https://social.msdn.microsoft.com/Forums/azure/en-US/9569660d-45d9-4840-9e3b-f0447a13533a/clean-data-using-mice-error-when-trying-to-run-predictive-experiment?referrer=https://social.msdn.microsoft.com/Forums/azure/en-US/9569660d-45d9-4840-9e3b-f0447a13533a/clean-data-using-mice-error-when-trying-to-run-predictive-experiment?referrer=https://social.msdn.microsoft.com/Forums/azure/en-US/9569660d-45d9-4840-9e3b-f0447a13533a/clean-data-using-mice-error-when-trying-to-run-predictive-experiment?forum=MachineLearning

    It says this was going to be addressed, but it looks like it is not. Any advice on how I can implement MICE on new data???

    Friday, January 11, 2019 6:23 PM

All replies

  • Hi,

    Can you please make your test data no missing value? It should be fine. 

    Regards,

    Yutong

    Monday, January 14, 2019 8:24 PM
    Moderator
  • Hi,

    Can you please make your test data no missing value? It should be fine. 

    Regards,

    Yutong

    I don't understand what this means. 
    Tuesday, January 15, 2019 12:00 AM
  • Hi,

    Can you please make your test data no missing value? It should be fine. 

    Regards,

    Yutong

    Here is the exact error when attempting to apply the transform:

    ```
    requestId = 45cf930c6c2c4176b09fa073f1819ff0 errorComponent=Module. taskStatusCode=400. {"Exception":{"ErrorId":"LibraryException","ErrorCode":"1000","ExceptionType":"ModuleException","Message":"Error 1000: AFx Library library exception: Model is not trained.","Exception":{"Library":"AFx Library","ErrorId":"ModelTrained","ErrorCode":"276","ExceptionType":"LibraryException","Message":"Model is not trained."}}}Error: Error 1000: AFx Library library exception: Model is not trained. Process exited with error code -2
    ```

    Tuesday, January 15, 2019 12:14 AM
  • bump - still receiving this error. 
    Wednesday, January 16, 2019 5:53 PM
  • Hi,

    Sorry for the delay, we'd like to work with you further on this issue. Can you please email us at azcommunity@microsoft.com? Please provide us with your subscription ID and the URL for this thread.

    Regards,

    Yutong

    Wednesday, January 23, 2019 11:35 PM
    Moderator
  • Hi,

    We haven't receive your email till now. Have you resolve the problem? 

    Regards,

    Yutong

    Friday, January 25, 2019 6:39 PM
    Moderator