none
Error when testing predictive Web Service RRS feed

  • Question

  • I tried to test my predictive web service but I get the error below. These fields are in the input so not sure why they error out. This was done from the classic dashboard (under test service). I also re-ran and re-saved both the experiment and the predictive experiment and re-deployed to the same web service and got the same error.

    Error Message: Score Model (AFx Library) : table: The data set being scored must contain all features used during training, missing feature(s): 'WilliamsPercent14', 'SFK14', 'CCI', 'SMA3SFK14', 'SMA200', 'SMA34AvgPrice'.
    Site Path: /workspaces/3472bc4ce7ff450f864612d3d4573463/webservices/f41825fffda74f64a3e570ad0a982f1b/endpoints/default/test
    Activity ID: 82e53138-b3b9-4a94-8695-0b8152c505ac
    Request ID: 76660afa-a4fe-4d21-a3ae-76741815fc75
    Workspace ID: 3472bc4ce7ff450f864612d3d4573463
    Workspace Type: PaidStandard
    User Role: Owner
    Tenant ID: f8cdef31-a31e-4b4a-93e4-5f571e91255a

    Sunday, January 20, 2019 10:59 PM

All replies

  • Hi, 

    Perhaps, someone else has some suggestions on how to fix this issue. 

    Based on the Error Message: Score Model (AFx Library) : table: The data set being scored must contain all features used during training, missing feature(s): 'WilliamsPercent14', 'SFK14', 'CCI', 'SMA3SFK14', 'SMA200', 'SMA34AvgPrice'.

    Could you check to see if all the features are available for the score model? 

    Regards,
    Jaya

    Monday, January 21, 2019 8:14 PM
  • The thing is that I have those features in both the training and scoring models. I use filtered-based feature selection when training and I noticed it's in the predictive experiment. Should I remove that?
    Wednesday, January 30, 2019 3:34 PM
  • Hi, 

    Perhaps the filter based selection is removing some variables needed for scoring, could you remove the filter based selection and re-run your experiment?

    Regards,
    Jaya

    Wednesday, January 30, 2019 10:04 PM