Jak vytvořit nápovědu
-
2012年4月25日 8:53Jakým způsobem nejlépe zobrazovat lokalizovaný text na stránce s nápovědou? Chci využívat jednoduché formátování jako je tučné písmo, mezery mezi odstavci. Html mi přijde dost neohrabané, protože nereaguje na změnu tématu. Pak je tu ještě možnost načítat xaml kód. Zajímalo by mě, jestli tohle už někdo dříve řešil. Díky
全部回复
-
2012年4月26日 9:18版主
Ahoj,
co se týče lokalizace či globalizace, doporučuji svůj článek: Smartmania.cz
A co doporučit na stylovaný text: vytvořit si XAML šablonu, přesně jak říkáš. Do xaml nabinduješ texty viz. článek na odkazu výše.
Robert
- 已编辑 Robert Varga CGModerator 2012年4月26日 9:19
- 已建议为答案 Filip Řehořík 2012年4月27日 6:54
-
2012年4月27日 8:41Pro delší texty ale musí být xaml značky i v textu samotném. Ještě je tu možnost použít RichTextBox a text ve formátu *.rtf . Tohle mi přijde trošku zkostnatělé ve WPF.
-
2012年5月14日 13:58版主
Pro delší/stylově bohatší texty (nebo často se měnící) bych použil HTML a kompomentu IE a NavigateToString:
var rs = Application.GetResourceStream(new Uri("HTML/cokoli.html", UriKind.Relative)); StreamReader sr = new StreamReader(rs.Stream); NazevBrowserControlu.NavigateToString(sr.ReadToEnd());
Případně jen...
NazevBrowserControlu.NavigateToString("<html><body>cokoli</body></html>");- 已建议为答案 Robert Varga CGModerator 2012年5月14日 13:58