Jak vytvořit nápovědu
-
2012년 4월 25일 수요일 오전 8:53Jakým způsobem nejlépe zobrazovat lokalizovaný text na stránce s nápovědou? Chci využívat jednoduché formátování jako je tučné písmo, mezery mezi odstavci. Html mi přijde dost neohrabané, protože nereaguje na změnu tématu. Pak je tu ještě možnost načítat xaml kód. Zajímalo by mě, jestli tohle už někdo dříve řešil. Díky
모든 응답
-
2012년 4월 26일 목요일 오전 9:18중재자
Ahoj,
co se týče lokalizace či globalizace, doporučuji svůj článek: Smartmania.cz
A co doporučit na stylovaný text: vytvořit si XAML šablonu, přesně jak říkáš. Do xaml nabinduješ texty viz. článek na odkazu výše.
Robert
- 편집됨 Robert Varga CGModerator 2012년 4월 26일 목요일 오전 9:19
- 답변으로 제안됨 Filip Řehořík 2012년 4월 27일 금요일 오전 6:54
-
2012년 4월 27일 금요일 오전 8:41Pro delší texty ale musí být xaml značky i v textu samotném. Ještě je tu možnost použít RichTextBox a text ve formátu *.rtf . Tohle mi přijde trošku zkostnatělé ve WPF.
-
2012년 5월 14일 월요일 오후 1:58중재자
Pro delší/stylově bohatší texty (nebo často se měnící) bych použil HTML a kompomentu IE a NavigateToString:
var rs = Application.GetResourceStream(new Uri("HTML/cokoli.html", UriKind.Relative)); StreamReader sr = new StreamReader(rs.Stream); NazevBrowserControlu.NavigateToString(sr.ReadToEnd());
Případně jen...
NazevBrowserControlu.NavigateToString("<html><body>cokoli</body></html>");- 답변으로 제안됨 Robert Varga CGModerator 2012년 5월 14일 월요일 오후 1:58