none
Gadget not appearing in windows 7

    Question

  •  Hi,

    I have create a gadget from SWF file that i got from the internet

    I have follow some tutorial but still my gadget are not visible on the sidebar



     well, now i got a folder called mikuclock.gadget that i create at  %USERPROFILE%\AppData\Local\Microsoft\Windows Sidebar\Gadgets which contain:


    - a pic for the gadget logo called mikuclock.jpeg

    - a "gadget.xml"

    - the mikuclock.swf file

    - and the mikuclock.html file

    here are the xml code

    Code Snippet

     

     

     

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>

    <gadget>

      <name>mikuclock</name>

      <version>1.0.0.0</version>

      <author name="me">

        <info url="http://nekokan.easter.ne.jp" />

      </author>

      <copyright>nekokan.</copyright>

      <description>"mikuclock" Sidebar gadget sample.</description>

      <hosts>

        <host name="sidebar">

          <base type="HTML" apiVersion="1.0.0" src="mikuclock.html" />

          <permissions>Full</permissions>

          <platform minPlatformVersion="1.0" />

        </host>

      </hosts>

    </gadget>

     

     

    and here are the html code

    Code Snippet

     

     

    <html>

    <head>

    <title>mikuclock</title>

     

    <script src="Scripts/AC_RunActiveContent.js" type="text/javascript"></script>

    <style>

    body

    {

    margin: 0;

    width: 100px;

    height: 79px;

    }

    #gadgetContent

    {

    width: 100px;

    top: 24px;

    text-align: center;

    font-family: Tahoma;

    font-size: 10pt;

    position: absolute;

    }

    #background

    {

    width: 100px;

    height: 79px;

    position: absolute;

    z-index: -1;

    background-repeat: no-repeat;

    }

    </style>

     

    </head>

    <body bgcolor="#d0d0d0">

    <!--URL utilizzato nel filmato-->

    <!--testo utilizzato nel filmato-->

    <!-- saved from url=(0013)about:internet -->

    <object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="250" height="500" id="mikuclock" align="middle">

    <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />

    <param name="movie" value="mikuclock.swf" /><param name="quality" value="high" /><param name="bgcolor" value="#d0d0d0" /><embed src="mikuclock.swf" quality="high" bgcolor="#d0d0d0" width="250" height="500" name="mikuclock" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

    </object>

    </body>

    </html>

     

     

     

    I have test in IE and IE displayed the xml code and when i run the html file in IE, IE run the swf file

     

    Can someone please help me check what i did wrong.

     

    thank you



    • Edited by MohdHafeez Saturday, September 10, 2011 1:56 PM
    Saturday, September 10, 2011 1:48 PM