none
What is wrong with my Search API URI ?

    Question

  • I get problem after adding parameters and options to bing search api uri.

    When I don't use any parameters and or options it is working fine.

    https://api.datamarket.azure.com/Bing/Search/v1/Image?Query=%27sushi%27&$format=json

    But after adding the parameters, it is returning null. What's wrong with the request URI below?

    https://api.datamarket.azure.com/Bing/Search/v1/Image?Query=%27sushi%27&Market=%27en-US%27&Adult=%27Medium%27&ImageFilters=%27Size%3AMedium%2BAspect%3ASquare%2BColor%3AColor%2BStyle%3APhoto%2BFace%3AFace%27&$top=50&$skip=50&$format=json

    EDIT

    Sorry, just a little mistake. Adult = Medium should be Adult = Moderate

    Best Regards

    Ari




    • Edited by BinNoo Thursday, November 07, 2013 8:02 AM
    Thursday, November 07, 2013 1:41 AM

Answers

  • hi BinNoo,

    I test your URL and use your update content("Adult = Moderate"), It works fine on my PC.

    I input your url in IE address bar, and input my customer id and key, I get a json file. After opened this file, I get a result list . I suggest you could try it again.

    Thanks

    Regards,

    Will


    We are trying to better understand customer views on social support experience, so your participation in this interview project would be greatly appreciated if you have time. Thanks for helping make community forums a great place.
    Click HERE to participate the survey.

    Thursday, November 07, 2013 8:49 AM
    Moderator