none
How to set a single test assembly in the Team Build 2010 Workflow?

    Question

  • Hello, i try to use the xunit framework to test my assembly on the server.

    Now in the Workflow there is the TestSpecs which is a list of test assemblies, my problem is that my test assembly is not loaded because the Test Assembly Filespec is = **\*test*.dll   could i change this to my single test assembly like this: **\MyTest.dll   ??

     


    Wednesday, May 26, 2010 11:44 AM

Answers

  • ok that was stupid example, i have an test assembly with different name, without a "test" as name ->  MyBuildSpec.dll  is the right one.

    i replaced the string with my name and it works!

    **\ MyBuildSpec .dll

    • Marked as answer by kernel64 Wednesday, May 26, 2010 1:41 PM
    Wednesday, May 26, 2010 1:41 PM

All replies

  • **\*test*.dll will also include the MyTest.dll. So that is not the problem.

    It looks in the output directory for assemblies with that name. Did you check whether your Test dll is build with the Team Build.


    Ewald - Please remember to mark the replies as answers if they help.

    Ewald Hofman
    Blog: www.ewaldhofman.nl
    Wednesday, May 26, 2010 11:57 AM
  • ok that was stupid example, i have an test assembly with different name, without a "test" as name ->  MyBuildSpec.dll  is the right one.

    i replaced the string with my name and it works!

    **\ MyBuildSpec .dll

    • Marked as answer by kernel64 Wednesday, May 26, 2010 1:41 PM
    Wednesday, May 26, 2010 1:41 PM