Genel Tartışma Visual Studio Kurulum Hatası !

• 13 Mart 2012 Salı 18:57

Ben önceden Visual Studio Professionel 2010 u kurmuştum daha sonra tekrar kaldırdım. Tekrar kurmak istiyorum ama kurduğum bu hatayla karşılaşıyorum.

Aldığım Hata Şu:

The installer has encountered an unexpected error installing this package. This may indicate a problem with this package.The error code is 2328.

Yardımınızı bekliyorum İyi günler.

Tüm Yanıtlar

• 14 Mart 2012 Çarşamba 09:33

selamlar , 

setup dosyasına sağ tıklayıp run as administrator ile çalıştırın. 

eğer çözüm olmuyorsa 

http://www.pcmmc.com/error-2328.php

linki incelemekte fayda var. 

www.gorkemozdogan.com

• 14 Mart 2012 Çarşamba 14:38

Teşekkür ederim yardımın için ama olmadı acaba neden kaynaklanıyor.
  • 19 Mart 2012 Pazartesi 09:15
    Moderatör

Serkan Bey merhabalar,

Kurulum medyasını değiştirmeyi denediniz mi? Ya da trial versiyonunu Web Installer aracılığıyla kurmayı dener misiniz?

Microsoft bu servisi kullanıcılarına yardım etme, Microsoft ürünleri ve teknolojileriyle ilgili bilgi bankasını genişletme amacıyla ücretsiz sunmaktadır.
    Bu içerik olduğu gibi benim tarafımdan hazırlanmış olup Microsoft tarafından herhangi bir sorumluluk üstlenildiği anlamına gelmez.
    Facebook Üzerinden Takip Et!
    Twitter'da Takip Et!

• 26 Mart 2012 Pazartesi 10:16

Teşekkür ederim cevabınız için ama olmadı.
    • Düzenleyen Serkan S 26 Mart 2012 Pazartesi 10:17
    •  
  • 26 Mart 2012 Pazartesi 20:00

Merhaba,

XP İşletim Sistemi için Denetim Masası, program ekle kaldıra gidin Visual Studio ve bağlı programlarının hepsini kaldırıp daha sonra bilgisayarı yeniden başlatıp kurulumu deneyebilirsiniz veya Başlat Çalıştır regedit enter açılan pencerede Bilgisayarımı işaretleyin crtl+f kutucuğa visual studio yazarak aratıp, çıkan sonuçları del tuşuyla silin bilgisayarı yeniden başlatıp kurulumu deneyebilirsiniz.

• 30 Mart 2012 Cuma 06:18
    Moderatör

Teşekkür ederim yardımın için ama olmadı acaba neden kaynaklanıyor.

Bence Visual Studio gerektiği gibi sistemden kaldırılmamış bundan kaynaklanıyor. Ya Mgalkan'ın dediği gibi Visual Studio ve bağlı tüm araçları sistemden kaldırdığınızdan emin olduktan sonra deneyin (bu arada registry ayarlarını silerken dikkatli olun farklı sorunlara da mahal verebilir). Burada bir araç var Visual Studio'yu kaldırmak için deneyebilirsiniz : http://blogs.msdn.com/b/heaths/archive/2010/08/23/visual-studio-2010-uninstall-utility.aspx. Ya da yedeklerinizi aldıktan sonra temiz bir Windows kurulumu yapıp ardından kurulumu yapacaksınız.

Kolay gelsin.

Microsoft bu servisi kullanıcılarına yardım etme, Microsoft ürünleri ve teknolojileriyle ilgili bilgi bankasını genişletme amacıyla ücretsiz sunmaktadır.
    Bu içerik olduğu gibi benim tarafımdan hazırlanmış olup Microsoft tarafından herhangi bir sorumluluk üstlenildiği anlamına gelmez.
    Facebook Üzerinden Takip Et!
    Twitter'da Takip Et!