Yanıt Programı update yapmak ?

• 06 Haziran 2012 Çarşamba 15:26

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle benim yapmak istediğim şey şu. Şimdi diyelim elimizde bir program var (Kendi yaptığımız). Bunun bir menüsü var ve menülerde sadece "Dosya" şeklinde bir bölüm var. Ben bu programı kullanıcıya verdim. Sonra ben o bölümü yetersiz buldum ve "Yardım" Bölümü de ekledim. Bu değişikliği kullanıcı programı açtığında otomatik olarak internetten update yaptırabilir miyim ? Olursa nasıl olur ? (Bazı oyunlara gelen patch yöntemi gibi birşey)

Tüm Yanıtlar

• 07 Haziran 2012 Perşembe 04:53

Yanıt
  • 07 Haziran 2012 Perşembe 17:22

Yanıt

Yine Merhaba Abdulkadir;

Bu sıkıntının en güzel ve en kolay çözümü Visual Studio .NET Framework 2.0 ile gelen ClickOnce Deployment Yöntemi sanırsam (en azından Pro Yazılım İşleri Haricinde). Diğer Yanıttaki linkde gerekli olan bilgiler ile birlikte ClickOnce'ın nasıl yapıldığına dair belki daha ayrıntılı açıklamalı VİDEO'lu bir çözüm istersen senin İçin Burak Selim Şenyurt'dan geliyor ClickOnceDeployment

Burak Selim Şenyurt'a aktardığı bilgiler ve çalışmaları için Teşekkürü Borç Bilirim.

JESUS PROMISED THE END OF ALL WICKED PEOPLE,ODIN PROMISED THE END OF ALL ICE GIANTS. I DON'T SEE MANY ICE GIANTS AROUND... exe[nokta]cute[at]live[nokta]com

• 08 Haziran 2012 Cuma 16:31

Bende bu yardımlarınızdan dolayı size teşekkürü borç bilirim. Çok teşekkürler...