none
adobe ile button hazırlama

Yanıtlar

  • Merhaba,tell10glu
    Adobe Flash da hazırladığınız butonu flashplayer nesnesi ile form ekranında gösterirsiniz ama ama adobe flash da  hazırlanan butona C sharp komutu veremessiniz yalnızca kendi programlama dili olan Actionscript ile işlevsellik kazandırabilirsiniz.
    Adobe Flash eklemek istiyorsanız form ekranına  aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz.

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e) { axShockwaveFlash1.LoadMovie(0, "SWF Dosyasının Yolu"); axShockwaveFlash1.Play();

    }

    swf dosyanızı debug klasöründeki exe’nin yanına koyarsanız yol olarak şunu yazabilirsiniz.
    yol=Application.StartupPath+@"\dosya.swf";
    Kolay Gelsin...



    erenbozarik[at]hotmail[nokta]com

    • Yanıt Olarak Öneren A.Edward Stark 08 Haziran 2012 Cuma 13:15
    • Yanıt Olarak İşaretleyen tell10glu 08 Haziran 2012 Cuma 19:45
    08 Haziran 2012 Cuma 12:22

Tüm Yanıtlar

  • zor olur bana sorarsan hiç bulaşma derim. Direk WPF ile yap formunu.

    e-mail: onay[nokta]yalciner[at]hotmail[nokta]com
    MCC

    08 Haziran 2012 Cuma 12:16
    Moderatör
  • Merhaba,tell10glu
    Adobe Flash da hazırladığınız butonu flashplayer nesnesi ile form ekranında gösterirsiniz ama ama adobe flash da  hazırlanan butona C sharp komutu veremessiniz yalnızca kendi programlama dili olan Actionscript ile işlevsellik kazandırabilirsiniz.
    Adobe Flash eklemek istiyorsanız form ekranına  aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz.

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e) { axShockwaveFlash1.LoadMovie(0, "SWF Dosyasının Yolu"); axShockwaveFlash1.Play();

    }

    swf dosyanızı debug klasöründeki exe’nin yanına koyarsanız yol olarak şunu yazabilirsiniz.
    yol=Application.StartupPath+@"\dosya.swf";
    Kolay Gelsin...



    erenbozarik[at]hotmail[nokta]com

    • Yanıt Olarak Öneren A.Edward Stark 08 Haziran 2012 Cuma 13:15
    • Yanıt Olarak İşaretleyen tell10glu 08 Haziran 2012 Cuma 19:45
    08 Haziran 2012 Cuma 12:22
  • Açıkcası gri ekran görmekten sıkıldım.Biraz görsellik oluşturmak istiyorumda nasıl yapmalıyım
    08 Haziran 2012 Cuma 18:14
  • O zaman Önay Hocam'ın dediği gibi 
    Microsoft Expression Blend 4 de WPF projeler oluşturmalısın daha görsel projeler tasarlayabilirsin 
    http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5915 Trial Versiyon ... 
    Kolay Gelsin...

    erenbozarik[at]hotmail[nokta]com

    08 Haziran 2012 Cuma 18:38