none
Expression Web 4 Silverlight Video stop playing when website loads

    Question

  • Im doing a tutorial on Expression Web 4 and importing a silverlight video....I clicked on ShowVideoPaused, but it loads anyhow.

    I dont want it to play when the webpage opens. I want the user to push play.

    Im a newbie, so please be kind and "simple" Smile Thanks!

    Here is the code..

    <object data="data:application/x-silverlight-2," type="application/x-silverlight-2" width="500" height="280">
       <param name="source" value="silverlightvideos/PopupTemplate.xap"/>
       <param name="background" value="white" />
       <param name="minRuntimeVersion" value="4.0.50401.0" />
       <param name="autoUpgrade" value="true" />
       <param name="enableHtmlAccess" value="true" />
       <param name="enableGPUAcceleration" value="true" />
       <param name="initparams" value='playerSettings =
      <Playlist>
       <DisplayTimeCode>false</DisplayTimeCode>
    <EnableCachedComposition>true</EnableCachedComposition>
    <EnableCaptions>true</EnableCaptions>
    <EnableOffline>true</EnableOffline>
    <EnablePopOut>true</EnablePopOut>
    <StartMuted>false</StartMuted>
    <StartWithPlaylistShowing>false</StartWithPlaylistShowing>
    <StretchNonSquarePixels>NoStretch</StretchNonSquarePixels>
       <Items>
        <PlaylistItem>
         <AudioCodec>WmaProfessional</AudioCodec>
         <Description></Description>
         <FileSize>9817716</FileSize>
         <FrameRate>15</FrameRate>
         <Height>280</Height>
         <IsAdaptiveStreaming>false</IsAdaptiveStreaming>
         <MediaSource>silverlightvideos/CaseStudy.wmv</MediaSource>
         <ThumbSource></ThumbSource>
         <Title></Title>
         <VideoCodec>VC1</VideoCodec>
         <Width>500</Width>
        </PlaylistItem>
       </Items>
      </Playlist>'/>
    <a href="http://go2.microsoft.com/fwlink/?LinkID=124807" style="text-decoration: none;">
       <img src="http://go2.microsoft.com/fwlink/?LinkId=108181" alt="Get Microsoft Silverlight" style="border-style: none;"/>
      </a>
       </object>

    Friday, April 20, 2012 10:22 PM

Answers

  • Hi Pammesue,

    Thank you for your post.

    According to your discription, it is a Expression Web issue, so I will suggest you post the thread here, there are more professionals on this issue. Thanks for your understanding.

    Best Regards,

    Sunday, April 22, 2012 11:03 PM