none
[solved]E-Mail Form is missing the send-button

    Question

  • hey @all,

    following situation:

    windows-application with a button on a computer with a full-functionally MS Outlook. After the user click a button i create a mail via Microsoft.Office.Interop.Outlook.MailItem. set the mail-item-object with the required informaton (Recipient, Subjet, Body etc) works fine. but after display this mail-form to the user the

    "Send" button is missing

     

    Does anyone know how to fix this problem? (I dont want to place new button on the form, just want to use the well known ms-outlook standard mail-form).

    thx in advance,

    blub


    Wednesday, October 12, 2011 7:57 AM

Answers

  • hmpf - thx and sorry guys

    fixed the "problem". the area i´m developing in, does not have this full-functionall ms-outlook profile.

    so everyhting is fine ;)

    thx anyway

    greets

    blub

    Wednesday, October 12, 2011 8:10 AM

All replies

  • hmpf - thx and sorry guys

    fixed the "problem". the area i´m developing in, does not have this full-functionall ms-outlook profile.

    so everyhting is fine ;)

    thx anyway

    greets

    blub

    Wednesday, October 12, 2011 8:10 AM
  • Hi blub,

    Thanks for posting in the MSDN Form.

    I'm glad to hear you have solved your issue. Thanks for sharing your experience here, it's very beneficial for other members who have similar problem to see how you solved your issue.

    Have a good day,

    Tom


    Tom Xu [MSFT]
    MSDN Community Support | Feedback to us
    Get or Request Code Sample from Microsoft
    Please remember to mark the replies as answers if they help and unmark them if they provide no help.

    Thursday, October 13, 2011 1:25 AM