none
Red cross next to pages under site pages in sharepoint designer

    Question

  • Hi

    This is little wierd, but i could see a 'red cross' just next to the pages i have created under site pages when i open them in sharepoint designer, what is more surprising is that only home page does not have this symbol except that all pages have a red cross next to them.

    What could be the reason for the same?

    Image is below for reference

    Thanks

    Wednesday, August 13, 2014 6:07 AM

All replies

  • Hi Paru,

    From the screenshot you posted, I cannot reproduce the issue in my environment. Please provide more information about how it occurred. Did you perform the action on a SharePoint server or client server? Did you have full control rights to this web application and access to SQL server?

    You could try on different machines using different accounts and see if issue still occurs.

    Regards,


    Rebecca Tu
    TechNet Community Support

    Friday, August 15, 2014 8:33 AM
  • Hi Rebecca

    I have full control rights to this web application and access to SQL server, I normally work on SharePoint server but i have no idea what action tend to this situation.

    Thanks

    Tuesday, August 19, 2014 6:40 AM
  • Hi Paru,

    Could you reproduce the issue by creating a new aspx page in Wiki?

    Please try clearing SharePoint Designer cache per:

    http://www.c-sharpcorner.com/UploadFile/sagarp/how-to-clear-your-sharepoint-designer-20102013-cache/

    and test the issue on another machine.

    Regards,


    Rebecca Tu
    TechNet Community Support

    Wednesday, August 20, 2014 1:19 AM