none
Can't access 2013 Workflows

    Question

  • I running a Windows 2012 R2 machine with SQL 2012 SP1 and SharePoint 2013.

    I went through the process to install Workflow Manager 1.0 on 2012 R2.

    The installation completed with no errors.

    Even pairing the SharePoint Farm and the Workflow Farm went smoothly. 

    When it go to http://<centraladmin>/_admin/WorkflowServiceStatus.aspx

    I see this:

    This issue is though, when I go to SPD it says the 2013 workflows haven't been configured.

    Does anyone know how to fix this or if I did a step wrong?

    Thanks 

    James T.F

    Update: I have done a complete uninstall 3 times. (Left WFM farm, dropped all DB's, Uninstalled all programs added with WFM, Delete the Proxy on CA) After every install it completes all without any problems, but I still can't access 2013 workflows in SPD.

    Update 2: I have installed/uninstall 12 times now. I still can access 2013 workflows on my root (/) site collection, but no other site collection even gets noticed.

    • Edited by James T.F Thursday, August 07, 2014 5:01 PM
    Wednesday, August 06, 2014 12:24 PM

Answers

  • I figured out my problem. All the other site collection where from when i migrated them from MOSS 2007. To get workflows manager to see them I have to create new site collection and move the existing site collections over to the new one in pieces.
    • Marked as answer by James T.F Thursday, August 07, 2014 6:14 PM
    Thursday, August 07, 2014 6:14 PM

All replies