none
batch file devel...

    Question

  • Salutare, Nu am gasit categoria potrivita pentru a pune intrebarea asta, dar: cum fac ca un .bat file sa-mi citeasca DATA CREARII unui folder (nume aleatoriu) si sa stearga folderul inclusiv continutul acestui de pe un folder partajat pe retea? Am cautat si citit cateva tut's dar si FAQ's si sample-uri (atat cat se pot citi acestea din urma), dar nu am inteleg exact cum anume pot sa citesc data unui folder dintr-un alt folder partajat...de sters nu e greu... Multumesc pentru timpul acordat. Bogo
    mardi 15 novembre 2011 10:31

Réponses

  • Salut!

    Nu știu exact care este finalitatea la care vrei tu să ajungi dar poate reușești să te inspiri de aici - http://tools.tortoisesvn.net/StExBar.html. Acolo ai deja un software compilat dar este opensource, așa că asta ar trebui să-ți răspundă într-un fel la întrebare.

    Când vine vorba de manipulări ale time stamp-ului over LAN deja lucrurile cred că se complică. Încearcă să implementezi local și după ce testezi și vezi că merge, extinde soluția și în LAN

    Mai caut între timp și dacă mai găsesc și altceva postez.

    Succes!

     

     


    Denis | Marchează ca răspuns postarea care te-a ajutat!
    lundi 21 novembre 2011 12:51

Toutes les réponses

  • Salut!

    Nu știu exact care este finalitatea la care vrei tu să ajungi dar poate reușești să te inspiri de aici - http://tools.tortoisesvn.net/StExBar.html. Acolo ai deja un software compilat dar este opensource, așa că asta ar trebui să-ți răspundă într-un fel la întrebare.

    Când vine vorba de manipulări ale time stamp-ului over LAN deja lucrurile cred că se complică. Încearcă să implementezi local și după ce testezi și vezi că merge, extinde soluția și în LAN

    Mai caut între timp și dacă mai găsesc și altceva postez.

    Succes!

     

     


    Denis | Marchează ca răspuns postarea care te-a ajutat!
    lundi 21 novembre 2011 12:51
  • Mda,

    Am incercat StExBar, dar ori sunt prea...inchis la minte...ori chiar nu reusesc sa-mi dau seama cu functioneaza...

    bat complica foarte mult lucrurile...incep sa ma gandesc la cod powershell...din ce am citit, ar fi mai usor (comparativ cu bat-urile) sa-mi citeasca timestamp-ul unui folder... si implicit sa-mi calculeze || if<date>-xdays then delete all folders inside {rootfolder} || (spus intr-un mod foarte simplist)...

    Multumesc pentru efortul depus! :)

    ps: scuze de un raspuns atat de greu :)

    mercredi 30 novembre 2011 09:48
  • Salut!

    Mă bucur că măcar am reușit să "te împing" într-o direcție.

    PS pare clar mai straight forward și logica ta (chiar dacă simplistă) pare fiabilă.

    uite ce-am găsit, o funcție care ia proprietățile file-ului și creează un .log având drept nume timestamp-ul

     

    With this object we can build a timestamp name by returning the year, month, day and minute properties. We can even go so far as to get second and millisecond if we need that level of precision. To simplify the process, I’ve written a function called logstamp that will return a timestamp in the form of YearMonthDayMinute.

    Function logstamp {
    $now=get-Date
    $yr=$now.Year.ToString()
    $mo=$now.Month.ToString()
    $dy=$now.Day.ToString()
    $hr=$now.Hour.ToString()
    $mi=$now.Minute.ToString()
    if ($mo.length -lt 2) {
    $mo=”0″+$mo #pad single digit months with leading zero
    }
    if ($dy.length -lt 2) {
    $dy=”0″+$dy #pad single digit day with leading zero
    }
    if ($hr.length -lt 2) {
    $hr=”0″+$hr #pad single digit hour with leading zero
    }
    if ($mi.length -lt 2) {
    $mi=”0″+$mi #pad single digit minute with leading zero
    }
    write-output $yr$mo$dy$hr$mi

    }

    explicații și detalii aici - http://jdhitsolutions.com/blog/2006/05/create-timestamp-log-in-powershell/ 

    Spune-ne cum merge.

    Succes!


    Denis | Marchează ca răspuns postarea care te-a ajutat!
    mercredi 30 novembre 2011 10:08
  • hmm...asta e inginerie genetica pentru mine...i'm just starting to learn powershell :D

    merci de post...tre sa gasesc o solutie de a integra codul dat de tine intr-un query...

    pe de alta parte daca e sa folosesc doar codul dat de tine, tre sa gasesc o solutie sa-mi stearga SI folderul "atasat" logului...la urma urmei asta am nevoie sa fie rezultatul final...

     

    revin la inceputul saptamanii viitoare cu un driver test review :)

    mercredi 30 novembre 2011 12:02