none
default.aspx, Internet Explorer cannot display the webpage

    Question

  • Hi All,

    When we click on site url, the default.aspx is not getting displayed. Getting error as follows:

    Internet Explorer cannot display the webpage

    We can go to the site settings. When we tried to click the default.aspx page through pages library, showing same error.

    Please help me out.

    Thanks in advance.

    Thanks & Regards,

    Jayashri

    Friday, September 13, 2013 11:40 AM

Answers

  • Have you made any changes to this page?  if you don't mind losing them, add ?contents=1 after the default.aspx and you'll enter the web part maintenance page.  You can close or reset any open web parts here.  Review the open parts here, close any that you think might be causing a problem and try viewing it again.

    If you're able to load, you can then customise the page as you need to.

    • Marked as answer by Jayashri10 Friday, September 13, 2013 12:20 PM
    Friday, September 13, 2013 11:50 AM
    Answerer

All replies

  • Have you made any changes to this page?  if you don't mind losing them, add ?contents=1 after the default.aspx and you'll enter the web part maintenance page.  You can close or reset any open web parts here.  Review the open parts here, close any that you think might be causing a problem and try viewing it again.

    If you're able to load, you can then customise the page as you need to.

    • Marked as answer by Jayashri10 Friday, September 13, 2013 12:20 PM
    Friday, September 13, 2013 11:50 AM
    Answerer
  • Hi Steven,

    thanks for your response.

    It helps us.

    Thanks & Regards,

    Jayashri Thorat

    Friday, September 13, 2013 12:20 PM