none
This could be due to the service endpoint binding not using the HTTP protocol. This could also be due to an HTTP request context being aborted by the server (possibly due to the service shutting down). See server logs for more details.

    Question

  • Hi all

    I'm currently installing Project 2010 in an existing SharePoint 2010 farm environment. I created the Service Application and a new web application for the PWA site (http://shapp1prd:30000/PWa).This url is working, but when I created alternate access (http://shprd:30000) is not working I am getting unexpected error.

      Thanks for your help.

    Server Error in '/' Application.
    --------------------------------------------------------------------------------

    An existing connection was forcibly closed by the remote host
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request.
    Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.Net.Sockets.SocketException: An existing connection was forcibly closed by the remote host

    Source Error: An unhandled exception was generated during the execution of the current web request.
    Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below. 

    Stack Trace: [SocketException (0x2746): An existing connection was forcibly closed by the remote host]
       System.Net.Sockets.NetworkStream.Read(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 size) +232

    [IOException: Unable to read data from the transport connection: An existing connection was forcibly closed by the remote host.]
       System.Net.Sockets.NetworkStream.Read(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 size) +7119007
       System.Net.PooledStream.Read(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 size) +20
       System.Net.Connection.SyncRead(HttpWebRequest request, Boolean userRetrievedStream, Boolean probeRead) +435

    [WebException: The underlying connection was closed: An unexpected error occurred on a receive.]
       System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() +1126
       System.ServiceModel.Channels.HttpChannelRequest.WaitForReply(TimeSpan timeout) +81

    [CommunicationException: An error occurred while receiving the HTTP response to http://servername:32843/e113beb139fd4b399b5e69a321a5607c/PSI/PWA.svc.
     This could be due to the service endpoint binding not using the HTTP protocol.
    This could also be due to an HTTP request context being aborted by the server (possibly due to the service shutting down). See server logs for more details.]
       System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.HandleReturnMessage(IMessage reqMsg, IMessage retMsg) +10260714
       System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.PrivateInvoke(MessageData& msgData, Int32 type) +539
       Microsoft.Office.Project.Server.Interfaces.IPWA.SecurityCheckUserPagePermission(Guid pageUid) +0
       Microsoft.Office.Project.Server.WebServiceProxy.PWA.SecurityCheckUserPagePermission(Guid pageUid) +440
       Microsoft.Office.Project.PWA.PJBaseWebPartPage.CheckPagePermission() +94
       Microsoft.Office.Project.PWA.PJBaseWebPartPage.OnPreInit(EventArgs e) +351
       System.Web.UI.Page.PerformPreInit() +42
       System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +1256

    Friday, December 14, 2012 6:05 AM

Answers

All replies

  • Hi there,

    Your primary URL is http://shapp1prd and AAM entry is http://shprd . Do you have DNS entry for this new hostname, unless its a typo error.


    Hrishi Deshpande – Senior Consultant DeltaBahn
    Blog | < | LinkedIn

    Please click Mark As Answer; if a post solves your problem or Vote As Helpful; if a post has been useful to you.This can be beneficial to other community members reading the thread.

    Friday, December 14, 2012 5:15 PM
  • Hi Hrishi,

    Thank you for your reply.

    dns entry has created. My production envirnoment is one application,2 wfe servers,1dc,db cluster. NLB has installed.

    In sit PWa site is working fine but envirnoment is different. one application, 1wfe,1dc,1db.

    Please  help on this.

    Thanks

    Srinivas

    Saturday, December 15, 2012 4:59 AM
  • Hi Hrishi,

    After restart of Metadata service application, PWA site is working now.

    Saturday, December 15, 2012 7:03 AM